Boudenib, vrijdag 2 februari 2018
Blijf op de hoogte en volg Gerda
02 Februari 2018 | Marokko, Boudenib
In Boudnib naast een enorme militaire basis, is de onverharde weg naar de camping Rekkam, wat een sfeervol onderkomen en je merkt de Europese invloed van Francois, de beheerder. Eindelijk de was in de zon kunnen neerhangen, het was aangenaam om in de zon te zitten. Francois kwam ons halen om even een rondleiding te geven in alle gebouwtjes, de groenten- en kruidentuintjes, de keuken, het restaurant, alles prima in orde!
03 Februari 2018 - 09:32
Regina:
Goedemorgen Ger en Ton,
Zit iedere dag te volgen maar brbr ik had die kou niet verwacht hoor
Maar misschien met de vervolg trip is het misschien anders, maar weer
Mooie foto s met prachtige vergezichten
Gr jan en regina -
03 Februari 2018 - 09:33
Wim:
Hallo voorbereiders in de Magrib! Wat is jullie ervaring na deze eerste weken winterreis “anno 2018 “ wat betreft:
220V kwaliteit en benodigde lengte van stroomdraden, douches, kwaliteit waterinname voor campertank, afstortmogelijkheden grijs water, en hoeveel stranden hebben jullie kunnen bezoeken in het zuiden? Dit afgezet tegenover eerdere jaren?
Hier voorbereiding op stoom en door julli reisverslagen behoorlijk veel zin in!
Wim&Geja
Ps, heb al wat uitdagende fiets(mtb)spots ontdekt op jullie foto’s. -
03 Februari 2018 - 13:45
Martin En Joke:
Hallo alle vier, gezellig hoor om zo jullie te volgen. Wij zijn ook bijna klaar om naar het zuiden te vertrekken, hoeweel het daar ook nog niet echt warm is. Martin kreeg via google te horen dat er een koudegolf in Marokko aankomt met extreme sneeuwval. Zelfs in Chefchouan. Dus trek je borstrok maar aan. De zon wacht denk ik op ons. Veilige reis en tot over een paar weken. Hartelijke groet van ons beide. -
03 Februari 2018 - 22:06
Frits :
Niet vergeten onze skies meenemen en ski schoenen .Lang leven de sneeuw !!!! Groetjes