Chefchaouen, woensdag 28 februari 2018
Blijf op de hoogte en volg Gerda
28 Februari 2018 | Marokko, Chefchaouene
Om half negen komt de bakker met de bestelling, alleen maar baquettes en geen ronde broodjes. Dus wen er alvast maar aan, in dit land probeer je iets goed te regelen, maar het loopt altijd anders! Maar dat geeft ook zoveel jeu aan het leven!
Vandaag een vrije dag, dus ieder doet waar hij of zij zin in hebben… De meesten willen naar het blauwe stadje wandelen, dus het kwam zo uit, rond half elf liepen er groepjes naar beneden, op zoek naar een winkeltje, waar je telefoonkaartjes en opwaardeertickets kon bemachtigen, en waar het een en ander ook geinstalleerd kon worden.
En natuurlijk even in de zon relaxen, op het plein in het oude centrum. De jus d’orange smaakte heerlijk en na verloop van tijd liepen we naar de buitenrand van het stadje, en namen een petit taxi naar de camping( kosten 15 dh= 1,50 euro).
Gelukkig net op tijd, zo rond 13.00 uur het begon te regenen, en dat hield niet op tot 19.00 uur. Onze briefing vond plaats onder het afdak, en alleen de hoognodige zaken werden in het kort afgehandeld.
Morgen rijden we de route naar Kalah Iris, een kustplaatsje aan de Middellandse zee.
De weersvoorspellingen zijn niet zo best, het stormt op dit moment heel erg!
01 Maart 2018 - 12:23
José:
Dag Bert en Ineke,
Leuk om het verslag te lezen. Heel veel plezier en bedankt voor de felicitatie! -
01 Maart 2018 - 19:28
Ada:
Leuk trouwens dat Wim en Geja weer mee zijn naar Marokko. Ze zijn ook met ons meebeweegt. Doe ze de groetjes van ons.