Kalah Iris, donderdag 1 maart
Blijf op de hoogte en volg Gerda
01 Maart 2018 | Marokko, Al Hoceima
Ton en Gerda hadden de vrees, dat de mooie camping aan de Middelandse Zee niet door kon gaan, al helemaal niet, toen Sies van groep 1 ons om half negen appte, dat er een traktor aan te pas moest komen.
Maar toen wij na veelvuldig contact met Rachid, de beheerder van de camping, en na inspectie van de opgaande route naar de camping….de opgedroogde weg in orde vonden om te berijden…..dan is het prima, de reisgenoten vonden het een mooie route en vinden de locatie supermooi….22 graden en veel wind, en het uitzicht is heel mooi!!
Morgen hebben we een vrije dag, helemaal bijkomen allemaal….wat hebben we veel indrukken en wel een beetje spannende momenten achter de rug!
Niet te spreken van het bestellen van een maaltijd voor eenieder…..Door de storm konden de visliefhebbers geen stukje vis verwachten, de vissersboten bleven aan de wal.
En door de klus om de vorige groep met de tractor op weg te helpen, heeft Rachid op de markt geen schaap en geen kip kunnen kopen. Dus de menukeuze wordt aangepast, lekker soepeltjes van de reisgenoten allemaal.
Rachid vroeg ons geduld te hebben, hij zou wel roepen als het eten klaar was.
Nou om 18.30 konden we aan tafel gaan zitten, eigen drankje mee, en na een korte poze kwam de maaltijd op tafel, we hebben genoten!
Moe en voldaan, gaan we naar de campers….morgen weer een nieuwe dag! De wind is gaan liggen, slaap ze!!