Khenifra, dinsdag 6 maart 2018
Blijf op de hoogte en volg Gerda
06 Maart 2018 | Marokko, Khenifra
Sommigen proberen de Sources Oum Rabia te bereiken, maar konden niet over de brug, die stond behoorlijk onder water, met stroming, dus dit gaat het niet worden….
Ton en Gerda gaan na de Carrefour, naar het Complex Titrite, een Hotelcomplex, en een groot parkeerterrein om te kijken hoe we gaan staan vanmiddag, zodat we de minste overlast van het verkeer hebben.
Ook maken we een praatje met de receptioniste, of het mogelijk is om vanavond een hapje te kunnen eten. Er was geen menukaart, maar men kan kiezen tussen 2 Tajines, Kefta en Viande met groente, Marokkaanse salade en frites.
Het was 12 uur, ik kreeg te horen, dat ze het vóór 13.00 uur wilden weten hoeveel, en of ik geld wou voorschieten voor de boodschappen. Zo gezegd, zo gedaan…..er zijn 20 gegadigden.
We zijn zoooo benieuwd, brommertjes komen ingredienten brengen en we ruiken om 16.00 uur kruidige geuren naar buiten komen.
Om 18.30 uur kunnen we in de salon plaatsnemen. De weelderige banken in allerlei kleurstellingen lonken ons tegemoet.
We werden prima bediend en het eten smaakte kruidig en er was genoeg, de slappe frietjes nemen we op de koop toe, het is niet anders, men kan dat niet krokant op ons bord geven.
We hebben de nacht goed doorgebracht, goed geslapen, het was erg rustig.
06 Maart 2018 - 21:06
Ada:
Jullie treffen het idd niet met het weer. Hier begint het toch wel beter te worden. Wel veel wind, maar verder redelijk. Heel veel succes verder -
07 Maart 2018 - 15:58
Regina Kind:
Ha Gerda en Ton nou inderdaad het is dit jaar wel heel erg jet de trip wat het weer betreft.
Maar een vraag is dit normaal voor dit gebied en als jullie verder trekken dat het dan beter word. We hopen het voor jullie.
Alles is altijd zoveel leukercen mooier met mooi weer toch?
jet weer is sinds gister hier beter een stuk zachter buiten het was afgelopen echt siberie.
Nou hoop voor jullie dat het snel gaat beter worden
Lieve gr Jan en Regina